Veel rondslingerende kleding?

Heeft jouw kind ook zoveel jasjes of vestjes in zijn of haar kamer rondslingeren? Dan hebben wij de oplossing om dit goed geordend te houden. Dat is natuurlijk de welbekende kinder kapstok. Wij hebben een heel assortiment vol met allerlei verschillende soorten en kleuren. Zo kun je de kamer ordenen en het ziet er natuurlijk lekker huiselijk uit. Je kunt de haken op de wand in huis bevestigen. De haakjes kunnen op iedere hoogte opgehangen worden, dit is erg handig omdat een klein kind vaak nog niet bij de volwassen kapstok kan komen.

Heb je meerdere kinderen in jouw huishouden? Dan kunt je ervoor kiezen meerdere kapstokken op te hangen, voor elke kind één kapstok. Dit zorgt voor een gezellige en vrolijke uitstraling. Jouw kind zal daarom sneller zijn jas ophangen omdat dit zijn eigen haakje is!

Van uni kleuren tot printjes!

Zoals je kan zien in ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils beschikbaar. Ben jij het type dat graag van een strakke uitstraling houd en daarom een effen kleur wilt? Dan hebben wij veel verschillende haakjes en kleuren voor jou!

Ben je gek op dieren? Dan zijn de wandhaakjes van het merk The Zoo wellicht iets voor jou! Wij hebben veel verschillende dieren van klein tot groot. De kapstokhaakjes zijn erg sterk en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Maar wij hebben ook haakjes die echt het dier bijna levensecht afbeeld deze zijn van de animal serie.

Heb je hierna nog steeds rond slingerende spullen? Dan kun je zelfs nog een deurhaak aan de deur bevestigen. Dit kan zonder schroeven en wordt er gewoon boven aan de deur opgeschoven. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de grotere dingen zoals de badjas en winterjas. Maar voor kleine dingen zoals kettingen is dit ook de uitkomst zodat deze niet knopen als je ze met zijn alle in een bakje legt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *