Trouwauto decoratie

Trouwvervoer is onmisbaar op de speciale dag. Maar alleen een mooie trouwauto is vaak niet genoeg. Je hebt het vast wel een gezien, een mooi versierden bruidsauto met hierin het bruidspaar. Bekijk ook: trouwauto Amersfoort. Door versieringen kan je je trouwauto erg mooi aankleden en het is als de kers op de taart. Zo kan iedereen zien dat jullie gaan trouwen! Maar wat zijn nou mooie decoraties voor het trouwvervoer? Lees gauw verder want wij hebben wat leuke ideeƫn voor jou uitgestippeld.

Vlaggen

Vlaggen, iedereen weet wel wat het is. Het brengt bij iedereen wel een feestelijk gevoel met zich mee. Het wordt tenslotte vaak gebruikt op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Het brengt een leuke sfeer met zich mee dus waarom zou je jouw trouwvervoer er niet mee versieren? Gooi wat slinger over de auto heen en bind ze ergens aan vast. Je kan het zo gek maar niet bedenken. Door dit toe te voegen aan het vervoer ziet het er meteen feestelijk uit!

Ballonnen

Dit spreekt een beetje voor zich net zoals de slingers. Ballonnen zien er kortom gewoon altijd feestelijk uit. Maar het leuke van ballonnen is dat je ze in alle soorten en maten hebt. Voor een bruiloft zijn hartjesvormige ballonnen bijvoorbeeld weer erg leuk en toepasselijk. Plak deze ergens op de auto en het ziet er al gauw leuk uit!

Stickers

Stickers geven ook een erg leuk en feestelijk detail aan het vervoer. Net zoals bij ballonnen heb je ook stickers in allerlei vormen en maten. Zo kan je voor teksten en plaatjes gaan. Je kan de sticker leuk op de ramen plakken van de auto. Stickers kan je vaak ook ergens laten ontwerpen als je ze graag helemaal naar je eigen wilt maken!

Kant

Wit kant macht vaak wel goed met de jurk van de bruid, ideaal toch? Koop wat mooi kant en plak dit op de auto. Door het witte kant is het al snel in 1 opslag duidelijk dat er een bruidspaar in zit. 

Strikjes

Dit is een erg schattig detail voor het trouwvervoer. Knoop de strikjes bijvoorbeeld aan de handvatten van de auto en het ziet er meteen erg leuk uit! Het is niet te gek maar het geeft wel ook weer een leuk detail. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *